Kúpiť celoodpružené bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
celoodpružených bicyklov


Celoodpružené bicykle  >  Dámské celoodpružené bicykle

Dámské celoodpružené bicykle

Medzi vyznávačov free jazdy na bicykli patria aj ženy. A pre free jazdu sú určené špeciálne celoodpružené bicykle, pre ktoré je jazda v teréne ako ušitá na mieru.

Ako vybrať bicykel pre dámsku vyznávačky downhill jazdy? Prakticky nie je rozdiel medzi pánskym a dámskym bicyklom, táto disciplína je tak náročná, že sa jej musí prispôsobiť technika jazdy a technické prevedenie bicykla, nech ste muž alebo žena.

Aký bicykel na downhill jazdu?

Bicykel s rýchlejšou odozvou je tou pravou voľbou, potom ho môžete vymeniť za bicykel, na ktorom budete trénovať svoj zdvih. Pre začiatok by si jazdec mal kúpiť zjazdový bicykel a jazdiť si rôznych terénoch a navštíviť bikepark než začne jazdiť v lese a po kopcoch s koreňmi, kmeňmi a inými prekážkami. Zručnosť a manipulácia s bicyklom je veľmi dôležitá.

Najobľúbenejším materiálom je karbón, kvalitný a odolný. V e-shopoch a speciálkách bicyklov nájdete aj upravené bicykle pre ženy.

Dajú sa zhrnúť takto:

Špeciálne upravená geometria pre ženy. Kratšie geometria rámov, kratšie predstavce, pohodlná dámska sedla a samozrejme tiež pekné designy. 

Celoodpružený juniorský bicykel Matrix Vermont 26" - aj pre dámy

V bielej farbe vhodný aj pre športovo založené dámy. Vybrali ste si moderný celoodpružený horský bicykel s 18 alebo 20" oceľovým rámom. Vďaka kvalitnému celoodpruženému rámu je bicykel určený pre jazdu v náročnom teréne aj po ceste. Vďaka nízkej cene (do 250 €) sa jedná o základný model na jazdu v teréne. Veľmi výhodný nákup pre začiatočníčky.

Zdieľajte článok



Odporúčame celoodpružené bicykle

Ďalšie novinky

Celoodpružené bicykle na downhill jazdu

Jazda z kopca patrí medzi extrémne športy, ktoré vyhľadávajú tí najväčší odvážlivci. Pre najlepšie zážitky z downhill jazdy si vyberte celoodpružený bicykel.

Dámské celoodpružené bicykle

Medzi vyznávačov free jazdy na bicykli patria aj ženy. A pre free jazdu sú určené špeciálne celoodpružené bicykle, pre ktoré je jazda v teréne ako ušitá na mieru.

všetky novinky