Kúpiť celoodpružené bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
celoodpružených bicyklov


Celoodpružené bicykle  >  Celoodpružený bicykel v akcii - kde si ho kúpiť lacno?

Celoodpružený bicykel v akcii - kde si ho kúpiť lacno?

Celoodpružené bicykle kúpite najlacnejšie na internete. Tu sú naše tipy.

Celoodpružené bicykle sú podobné bicyklom na MTB, ale prinášajú cyklistom väčší komfort pri jazde v teréne. Celoodpružený bicykel je výborný na jazdu v extrémnych podmienkach hôr, lesov, alebo na umelo vytvorených trialových trasách.

Na takúto jazdu potrebujete naozaj kvalitný bicykel, pri nákupe nesmiete na bicykli príliš šetriť. Akákoľvek zľava, pokiaľ ide o kvalitný bicykel, sa preto hodí.

V akcii na internete aj v kamenných predajniach

Ak už máte vybraný svoj vysnívaný odpružený bicykel, môžete bez obáv vyraziť preskúmať internetové obchody a nájsť si najlepšie podmienky na nákup. Nemusí ísť o najnižšiu cenu, dôležité sú aj ďalšie podmienky e-shopu - servis, montáž, predĺžená záruka.

Celoodpružené bicykle môžete lacno kúpiť aj v bazáre. U použitých bicyklov by ste však mali byť veľmi obozretní a vyznať sa v technickom stave cyklo strojov. Na bazárový tovar sa zvyčajne nevzťahuje záruka. Ďalšou možnosťou je kúpiť použitý bicykel v cykloobchode so zárukou. Môže ísť o bicykel z výstavy, predvádzacích akcií, z výkladu, z požičovní alebo vrátený zákazníkom.

Tip na akčný bicykel do terénu

V akcii môžeme odporučiť atraktívny celoodpružený bicykel s moderným dizajnom KELLYS Tyke 10 27.5 "- model 2016. Má celohliníkový rám, kvalitné komponenty SHIMANO a kúpite ho v zľave za cca 1 100 eur.

Zdieľajte článok



Odporúčame celoodpružené bicykle

Ďalšie novinky

Celoodpružené bicykle na downhill jazdu

Jazda z kopca patrí medzi extrémne športy, ktoré vyhľadávajú tí najväčší odvážlivci. Pre najlepšie zážitky z downhill jazdy si vyberte celoodpružený bicykel.

Dámské celoodpružené bicykle

Medzi vyznávačov free jazdy na bicykli patria aj ženy. A pre free jazdu sú určené špeciálne celoodpružené bicykle, pre ktoré je jazda v teréne ako ušitá na mieru.

všetky novinky