Kúpiť celoodpružené bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
celoodpružených bicyklov


Celoodpružené bicykle  >  Celoodpružené bicykle pre ženy

Celoodpružené bicykle pre ženy

Celoodpružené bicykle patria medzi súčasné trendy. Ich zameranie je podobné ako pri MTB, avšak ponúkajú cyklistom oveľa viac pohodlia. Dámsky celoodpružený bicykel má upravenú geometriu a doplnky tak, aby čo najviac vyhovoval požiadavkám žien.

Medzi značky, ktoré dodávajú dámske celoodpružené bicykle, patrí:

  • 4EVER
  • Specialized
  • Cube
  • Ghost
  • Superior
  • Dema

Pre aký bicykel sa rozhodnúť?

Aktívne ženy často váhajú, aký bicykel si majú zaobstarať. Zamyslite sa nad jeho budúcim využitím. Ak chcete jazdiť na poľných a lesných cestách s hladkým povrchom, s vyšším percentom asfaltu, kúpte si pevný bicykel.

Ale ak vás baví skôr terén a očakávate aj rozbité cesty, alebo vás bolí chrbát, lakte a ramená, určite si radšej vyberte celoodpružený bicykel.

Výhody a nevýhody celoodpruženého bicykla

Hlavnou výhodou celoodpruženého bicykla je komfortná jazda, istý a bezpečný pohyb, lepšie ovládanie v rozmanitom teréne, priestupnosť a dobrý výjazd. Medzi nevýhody patrí vyššia cena a hmotnosť aj mierne zvýšené nároky na údržbu.

V sortimente inSPORTline.sk nájdete celoodpružené bicykle osvedčených značiek DHS, 4EVER a Kellys. Ďalej ich rozdeľujeme podľa veľkosti (detské, pre juniorov a dospelých) a podľa použitých materiálov – z toho vyplýva aj cena. U vybraných modelov poskytujeme rozšírenú záruku 5 rokov a záručný a pozáručný servis na 3 pobočkách.

Zdieľajte článok



Odporúčame celoodpružené bicykle



Ďalšie novinky

Celoodpružené bicykle na downhill jazdu

Jazda z kopca patrí medzi extrémne športy, ktoré vyhľadávajú tí najväčší odvážlivci. Pre najlepšie zážitky z downhill jazdy si vyberte celoodpružený bicykel.

Dámské celoodpružené bicykle

Medzi vyznávačov free jazdy na bicykli patria aj ženy. A pre free jazdu sú určené špeciálne celoodpružené bicykle, pre ktoré je jazda v teréne ako ušitá na mieru.

všetky novinky