Kúpiť celoodpružené bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
celoodpružených bicyklov


Celoodpružené bicykle  >  Tipy na celoodpružené horské bicykle

Tipy na celoodpružené horské bicykle

Celoodpružené bicykle sú dnes veľmi žiadané. Vyberajú sa podľa náročnosti terénu, v ktorom majú slúžiť. Kolesá s vyšším zdvihom zvládnu ťažšie terény. Tento ukazovateľ udáva veľkosť prekážok, ktoré koleso prejde a utlmí.

Celoodpružené bicykle sa delia do kategórií:

  • XC / Maraton a Trail (zdvihy do 120 a 130 mm)
  • Horské Allmountain (zdvihy 130 až 160 mm)
  • Freeride a zjazdové (zdvihy 170 až 220 mm)

Celoodpružené horské bicykle so zdvihom 130 až 160 mm ocenia milovníci technického jazdenia v náročnejšom teréne. Možno s nimi stúpať aj rýchlo zjazdiť ťažším terénom. Majú vzpriamenejší posed a hmotnosť 13 až 15 kg. Uvedomte si však: Hlavný pôžitok z celoodpruženého horského bicykla je adrenalínový zjazd a prekonávanie prekážok, nie počítanie najazdených kilometrov za deň.

Osvedčené značky: 4EVER, Kellys, DHS

Ponúkame vám bicykele pre jazdu v teréne bez kompromisov:

  • 4EVER Virus SAM1 – celoodpružený horský bicykel s hliníkovým rámom, cena v akcii 1 745,10 €. Rozumná hmotnosť 12,1 kg, 130mm zdvih prednej vidlice a vynikajúce brzdy ho radia medzi všestranné horské bicykle a špičku v kategórii.
  • Kellys Tyke 10 27,5" TOP model 2015 – celoodpružený horský bicykel s celokarbónovým rámom (999,60 €). Komponenty Shimano a Kellys zaručujú tie najlepšie jazdné vlastnosti. Bicykel má rozšírenú záruku 5 rokov a záručný aj pozáručný servis na pobočkách inSPORTline v Bratislave, Košiciach a Trenčíne.

Zdieľajte článok



Odporúčame celoodpružené bicykle



Ďalšie novinky

Celoodpružené bicykle na downhill jazdu

Jazda z kopca patrí medzi extrémne športy, ktoré vyhľadávajú tí najväčší odvážlivci. Pre najlepšie zážitky z downhill jazdy si vyberte celoodpružený bicykel.

Dámské celoodpružené bicykle

Medzi vyznávačov free jazdy na bicykli patria aj ženy. A pre free jazdu sú určené špeciálne celoodpružené bicykle, pre ktoré je jazda v teréne ako ušitá na mieru.

všetky novinky